Referenties

Veel van onze klanten zijn blij met ons, maar andersom zijn wij ook blij met onze klanten!

Om iets terug te doen hebben wij onze referentiepagina in het leven geroepen.

Bedrijfsklanten kunnen zich op deze pagina kort bij u introduceren.

 

Aannemingsbedrijf van Zoest

Aannemingsbedrijf Van Zoest VOF is een bouwbedrijf gevestigd in Reeuwijk aan de Nieuwdorperweg 25.
Een gezond familiebedrijf dat met ruim 35 jaar ervaring een goede partners is in de woning en utiliteitsbouw.

Als modern bouwbedrijf kunnen wij allerlei soorten werkzaamheden uitvoeren, hierdoor hebben wij een gevarieerde orderportefeuille. Ons werkgebied ligt voornamelijk in Reeuwijk en omgeving.
Met een team van 8 vakkundige medewerkers staan wij voor kwaliteit, vakmanschap en continuiteit.

www.vanzoestreeuwijk.nl

 

Alpha Schilderwerken

Wij voeren schilderwerk uit voor zowel particulieren als bedrijven Buiten schilderwerk wordt in de regel in de maanden maart t/m oktober uitgevoerd Echter het klimaat van de afgelopen jaren geeft ons de ruimte om hier in sommige gevallen van af te wijken.

Het hele jaar kunt u bij ons terecht voor binnen schilderwerk maar wij stellen het op prijs als het binnen schilderwerk juist in de wintermaanden door ons laat uitvoeren.

www.alphaschilderwerken.nl

 

Ambitious verlicht versterkt & vermaakt.

Ambitious verzorgt sinds 1996 DJ’s & drive-in shows, artiesten & entertainment, event support & management voor bruiloften, bedrijfsevenementen en feesten in heel Nederland. Geen éénpitter, maar een betrokken team staat voor je klaar. Of het nu gaat om een ingetogen intieme set of een exclusieve uitbundige show met artiesten, videoclips of een verlichte dansvloer. Door een groot assortiment aan DJ's, en artiesten zoals saxofonisten en apparatuur van A-merken zijn we sterk in maatwerk en is het optreden gegarandeerd. Binnen Nederland rekenen we bovendien geen reiskosten. Geïnteresseerd? Bezoek dan een demo of maak een afspraak.

www.partyprofs.nl

 

Art Decor

Wij zijn een enthousiast bedrijf met een creatief team, dat inmiddels alweer 10 jaar ervaring heeft op het gebied van etaleren & presenteren.

Het decoreren van feesten & partijen behoort ook tot onze specialiteiten. Ons klantenbestand is zeer divers en dat houdt ons origineel en eigentijds. Op het creatieve vlak zijn wij echte sfeerscheppers, zowel in de etalage als op een groot locatie feest.

Wij stellen ons zoveel mogelijk klantgericht op: ook voor nieuwe ideeën en thema’s staan wij altijd open.

www.artdecor-reeuwijk.nl

 

Fusion gietvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige gietvloeren. Onze jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt delen wij graag met u!

FUSION verzorgt het gehele proces van de gietvloer in eigen beheer. Dat onderscheidt FUSION van een groot aantal andere aanbieders, vandaar dat wij onze hoge kwaliteit gietvloer kunnen leveren tegen scherpe tarieven!

www.fusiongietvloeren.nl

 

Handelsonderneming Unique

Voor uw bedrijfs-, veiligheids- en promotiekleding, persoonlijke beschermingsmiddelen & industrial cleaningproducts gaat u naar Handelsonderneming Unique.

www.uniquebodegraven.nl

 

Hoefsmid Kempe

Ik ben Richard Kempe en sinds 2007 aan het werk met paarden als (leerling) hoefsmid. Ik heb de 2-jarige hoefsmedenopleiding te Barneveld gevolgd. Na het behalen van mijn diploma ben ik begin 2010 voor mijzelf begonnen. Natuurlijk kun je in twee of drie jaar niet alles geleerd hebben wat je in de praktijk tegenkomt.

Daarom ben ik blij dat ik goed contact heb met drie hoefsmeden die allemaal al 15 jaar of langer in het vak zitten. Deze mensen vinden het geen probleem dat ik hun advies vraag over bepaalde probleemgevallen. Op die manier kan ik u dus altijd van dienst zijn!

www.hoefsmid.plekkie.com

 

Hoogendoorn Hout

Hoogendoorn Hout te Reeuwijk is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf dat levert aan gemeenten, waterschappen, aannemingsbedrijven, GWW bedrijven, loonbedrijven, hoveniers en particulieren in Midden-Nederland. Kwaliteitsproducten, een uitstekende maatwerkservice en snelle levering van grote en kleine hoeveelheden zijn belangrijke kenmerken van Houthandel Hoogendoorn.

www.hoogendoornhout.nl

   

Hoveniersbedrijf Arjan van Vliet

Ons bedrijf is al sinds 1993 actief in de Goudse regio en door middel van ons kleine en compacte team zijn wij in staat om invulling te geven aan uiteenlopende wensen op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en onderhoud. Hoveniersbedrijf Arjan van Vliet is zowel op de particuliere als zakelijke markt actief.

www.arjanvanvliet.nl

   

Hoveniersbedrijf Carpe Hortus

Carpe Hortus is een jong, klein hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud.

Ons motto luidt: 'een goed product tegen een eerlijke prijs'. Wij zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tuin en dat u er zo min mogelijk zorg aan heeft.

Daarnaast gaan we snel en effectief te werk.

www.carpehortus.nl

 

Incomad

Incomad ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites, webwinkels en CMS systemen.

Incomad is gevestigd in Reeuwijk. Onze klantenkring bevindt zich in Reeuwijk en de omliggende steden en dorpen zoals: Gouda, Bodegraven, Driebruggen, Waarder, Oudewater, Montfoort, Hekendorp, Haastrecht, Woerden, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen.

www.incomad.nl

 

Jobshift Uitzendbureau

JobShift is een uitzendbureau dat zich specialiseert in de bouwsector, groenvoorziening & GWW-sector en zijn gevestigd in Reeuwijk, centraal gelegen in het Groene Hart.

Dankzij de praktijkervaring van ons kantoorpersoneel weet JobShift waar u naar op zoek bent.

Wij denken graag met u mee en dragen oplossingen aan.

JobShift staat voor service en staat daarom 24 uur per dag klaar voor werkgever en werknemer. Wij nemen er de tijd voor om elkaar persoonlijk te leren kennen en komen daarom graag bij u langs.

www.jobshift.nl

 

Loonbedrijf Martijn van Nieuwkoop

Baggeren is al eeuwenlang een onderdeel geweest van onze strijd tegen het water, ons waterbeheer. Waarschijnlijk is baggeren in Nederland uitgevonden!

Wij werken zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren klanten (Bijvoorbeeld hoveniers, aannemers, baggerbedrijven, GWW-bedrijven en loonbedrijven).

Behalve baggeren kunt u ons ook inhuren voor transport over water. Met behulp van de kraan op de boot kunnen we vele producten voor u bezorgen of juist afvoeren.

www.baggersite.nl

 

Movements AV+

Movements AV+ is een zéér compleet en servicegericht bureau voor alles wat komt kijken bij de organisatie en uitvoering van evenementen en audiovisuele toepassingen. Het verzorgen van technische producties en ondersteuning bij evenementen zoals congressen, beurzen, conferenties, muziek- en sportevenementen. Het installeren en beheren van audiovisuele installaties op locaties als theaters, (sport-) scholen, conferentiezalen en auditoria.

Naast audiovisuele techniek draagt Movements AV+ ook zorg voor alle randvoorwaarden bij evenementen zoals videoproducties, stroomdistributie, tenten, decoratie en inrichting. De verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur alsmede installatie en service zijn onderdeel van Movements AV+.

Logistiek speelt bij Movements AV+ een belangrijke rol. Een goed onderhouden wagenpark is daarom een vereiste. Autobedrijf van Roon is daarvoor de juiste partner.

www.movementsav.com

   

P. van Os & Zoon

Ons bedrijf is gesitueerd in Reeuwijk-Tempel, op een steenworp afstand van hét boomkwekerijdorp Boskoop.

Het bedrijf werd in 1947 opgericht en wordt inmiddels geleid door de derde generatie: Peter van Os.

Wij richten ons voornamelijk op de groothandel in binnen- en buitenland.

Onze kwekerij beslaat 1.5 ha. volle grond en hoofdzakelijk Thuja, Buxus, en diverse heesters. Het containerveld is 1 ha. groot met een grote keuze uit diverse heesters, rozen en een breed assortiment sierkersen.

www.pvanos.nl

 

Rob Verweij Elektro

Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf en doen elektrawerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Als er een storing optreed proberen we deze snel en vakkundig op te lossen.

Bij Autobedrijf van Roon hebben we ook deze ervaring. Er zijn zelden problemen met de bussen maar we kunnen rekenen op de service en het vakmanschap van de medewerkers van Autobedrijf van Roon.

De communicatie is zeer goed en Autobedrijf van Roon is snel in het uitvoeren van reparaties en keuringen waardoor de bussen niet lang weg zijn.

www.verweijelektro.nl

 

Rijschool en taxibedrijf Startax

Al meer dan 55 jaar is Startax gevestigd in Reeuwijk. Ooit begonnen als kleine onderneming in de huiskamer van de familie van der Starre op de Zoutmansweg. In die tijd werd er met één auto rijles gegeven en taxi gereden. Al snel werkte de hele familie mee en dat is anno 2006 nog steeds zo. Het bedrijf is inmiddels gegroeid en van locatie verhuisd naar de van Staverenstraat, waar zich een kantoor bevindt met een garage.

De activiteiten zijn taxivervoer en autorijlessen. Het taxi-vervoer is uitgebreid met groepsvervoer en een Schiphol-service, waar klanten tegen een vast tarief van en naar Schiphol gebracht kunnen worden in een luxe wagen of eventueel in een speciale Schipholbus.

De rijschool draait op een tweetal wagens, er wordt gereden in de nieuwe Golf 6. Eens in de 14 dagen wordt er Theorieles gegeven in een lokaal aan de van Staverenstraat. Nog altijd heeft Startax een hoog slagingspercentage van leerlingen!

www.startax.nl

 
   

Service Dienst Reeuwijk

Service Dienst Reeuwijk en Groen Bureau Reeuwijk, beter bekent als SDR en GBR zijn gevestigd in Reeuwijk.

Sdr is gespecialiseerd in maai- en onderhoudswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en gladheidsbestrijding. Ook bruggen maken, natuuroevers aanleggen, steigers en beschoeiingen zetten behoort tot onze specialisme.

GBR is de "groene" tak. GBR is gespecialiseerd in hovenierswerkzaamheden zoals tuinadvies, tuinaaleg en tuinonderhoud. Voor zowel particulier als bedrijven.

Kortom bij ons zijn jullie aan het goede adres voor uiteenlopende projecten.

www.servicedienstreeuwijk.nl

 

Stukadoorsbedrijf Kaandorp

Stucadoorsbedrijf Stolwijk B.V. is een middelgroot bedrijf en bestaat sinds 1986.

Wij verrichten spuit- en stucadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord, van kleine verbouwingen tot aan nieuwbouw- en renovatieprojecten.

www.stucadoorsbedrijf-stolwijk.nl

 

Timmer- en Aannemingsbedrijf Marco Verweij

Marco Verweij is begonnen in 2001 als ZZP-er en verhuurde zich aan zijn vader die al een timmerbedrijf had. In 2006 behaalde hij zijn aannemingsdiploma, nam het bedrijf over en draaiden de rollen om.

We werken samen met een goed team van mensen om ons heen, die vakkundig hun werk doen. Met dit team kunnen we gespecialiseerd te werk gaan, alles in goed overleg uitvoeren en voldoen aan alle wensen van de klant.

Aangezien Marco Verweij ook op de werkvloer aanwezig is, gaat overleg over de werkzaamheden of aanpassingen in korte lijnen.

www.marcoverweijreeuwijk.nl

 

Toba Architecten

TOBA b.v. architecten & ingenieurs
ontwerp beheer en advies

TOBA ontwerpt en adviseert sinds de oprichting in 1998 voor particulieren, bedrijven, ontwikkelaars en overheden. Inmiddels is het bureau uitgegroeid tot een volwaardig bureau met ervaring op velerlei gebied. TOBA is gevestigd te Bodegraven. Oprichters van het bureau zijn ir. Martijn Tromp en ir. Thessa Hoogenraad. Beiden behaalden hun ingenieursdiploma aan de Technische Universiteit te Delft in 2002.

TOBA is een flexibel architectenbureau, dat werkt aan zeer diverse projecten op verschillende schaalniveaus. TOBA ontwerpt woningen, scholen, musea, utilitaire projecten, interieurs, stedenbouwkundige plannen, hergebruik van bestaande panden en renovaties van monumenten.

www.toba.nl

 

Van den Heuvel Elektro

Van den Heuvel Elektro is een 24 uurs service bedrijf dat zich richt op de totale elektro technische installaties van woonhuizen en bedrijfspanden. En inderdaad, dat is net zo breed als het klinkt. Want of u nu thuis een elektrische storing heeft of dat u een probleem heeft met de krachtstroominstallatie in uw bedrijf, ons team vakmensen staat voor u klaar! U hoeft alleen maar even te bellen!

Natuurlijk bieden wij niet alleen maar service in noodgevallen. Ook voor kleine of grote aanpassingen thuis of op kantoor en voor de totale elektrische installatie van u nieuwbouwhuis of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

www.vandenheuvelelektro.nl

 

Van Leeuwen Keukenmontage

Kwaliteit staat voorop bij Van Leeuwen Keukenmontage. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteitseisen te stellen in zowel werkwijze als eindproduct, met als gevolg een hoge tevredenheid bij de klant.

Van Leeuwen Keukenmontage houdt zich bezig met allerlei soorten projecten. U moet hierbij denken aan het plaatsen en renoveren van keukens en badkamers, plaatsen van kozijnen zowel in hardhout als in kunststof. U kunt uw complete woning renovatie dus gerust aan ons overlaten. Samen met allround vakmensen realiseren wij alle werkzaamheden, zodat u tijdens het gehele project een vast aanspreekpunt heeft.

www.demontagegroep.nl

 

Vergeer Bouw BV

Sinds januari 2008 is de naam 'Aannemingsbedrijf Vergeer Reeuwijk BV' veranderd in 'Vergeer Bouw BV'.

Het bedrijf groeit, en er worden steeds grotere werken aangenomen. Vergeer Bouw is dan een naam die, volgens ons, beter weergeeft waar we voor staan. Ook was de vorige naam te lang en daardoor wat lastig te communiceren. 'Vergeer Bouw BV' is compact, klinkt goed, en is duidelijk.

Voor Bouwbedrijf Vergeer uit Reeuwijk verzorgen wij het onderhoud van het hele wagenpark en aanhangwagens.

Wij plannen in overleg met Bouwbedrijf Vergeer het onderhoud zoveel mogelijk alle onderhoud in de vakantietijd, zodat de medewerkers er zo min mogelijk van merken.

www.vergeerreeuwijk.nl

 

Waldram Timmerfabriek

Vanaf 14 maart 1996 zijn wij begonnen met ons bedrijf, toen nog gevestigd in Bodegraven.

De timmerwerkzaamheden worden allen uitgevoerd door Alex Waldram.

Bij tal van projecten zijn wij betrokken geweest.
Op onze pagina "projecten" leest u hier veel meer over en kunt u zien wat wij u allemaal kunnen bieden.

Wij leveren voornamelijk aan kleine aannemers en timmerbedrijven. Incidenteel leveren wij ook weleens aan particulieren.

www.waldramtimmerfabriek.nl

 

Wapen van Reeuwijk

We gaan u niet vervelen met een ellenlange geschiedenis over hoe het allemaal begon, we beginnen gewoon bij Ad Elderhorst. Een horecaman die zijn sporen inmiddels wel heeft verdiend gezien de Koninklijke onderscheiding die hij in 2009 ontving. In 1993 nam hij Restaurant De Pepermolen in Reeuwijk over, met daarnaast ook nog een succesvol cateringbedrijf.

In 2002 was de overname van Het Wapen van Reeuwijk een feit. Sinds die tijd heeft ’t Wapen een metamorfose ondergaan en werd het terras uitgebreid zodat u nu een prachtig uitzicht heeft over het mooiste stukje van Reeuwijk.

www.wapenvanreeuwijk.nl

 

Waterplantenspecialist van der Werf

Bij ons kunt alles vinden wat te maken heeft met natuur vriendelijke oevers, vijvers, waterpartijen enz. Met onze 25 jaren lange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren en begeleiden bij het realiseren van uw wensen.

Als mede-oprichters van de Cultuurgroep van waterplantenkwekers, inmiddels aangesloten bij de Cultuurgroep van vaste plantenkwekers en de Nederlandse Bond van Boomkwekers wordt momenteel hard gewerkt aan een landelijk Keurmerk voor planten.

Kennis en ervaring hebben ertoe geleid dat Waterplantenspecialist van der Werf zitting heeft in het Ecocollectief.

www.waterplantenspecialist.nl

 

WB Design - Moordrecht

WB Design heeft alle websites welke Autobedrijf van Roon - Reeuwijk sinds 2000 aan u getoond heeft ontworpen en gebouwd. Inmiddels is dit de 3e website welke wij, dit keer in samenwerking met een gerenommeerd ontwerpbureau, hebben mogen maken voor Autobedrijf van Roon - Reeuwijk.

Ook ons wagenpark is in onderhoud bij Autobedrijf van Roon - Reeuwijk. Want hoe digitaal we tegenwoordig allemaal zijn, voor sommige bezoekjes is een auto toch wel erg handig, en als hij in onderhoud is bij Autobedrijf van Roon - Reeuwijk, dan kan je er zeker van zijn dat hij je niet in de steek laat!

www.wb-design.nl